Instal·lacions

Des del primer moment hem intentat crear un espai on, a més d’estar perfectament condicionat acústicament per gravar en les millors condicions, tothom s’hi senti com a casa. Estem convençuts que la comoditat és clau per poder obtenir els millors resultats.

Comptem amb 3 sales d’enregistrament i una sala de control dissenyades per Benjamín Gonzalez, de l’empresa Audioacústica, perfectament aïllades (tant entre elles com de l’exterior) i tractades amb acústiques diferents per cobrir qualsevol necessitat i que, a més, poden funcionar simultàniament. Totes les sales disposen de calefacció, aire condicionat i llums completament dimmables, per poder jugar amb la il·luminació i trobar l’ambientació més confortable per a cada artista. 

La sala gran té una superfície 30 m2 i té un so viu i càlid. És perfecta per tota mena de projectes, ja que el temps de reverberació, encara que és molt controlat, és relativament llarg i confereix aire i espai als enregistraments. La sala petita mesura 5 m2 i és la més seca (temps de reverberació inferior a 0,15 segons), ideal per gravar veus. Per últim, disposem d’una sala mitjana de 8 m2 amb un temps de reverberació intermedi.

La sala de control, de 18 m2, compta amb un vidre visor de 4 m2 que dóna a la sala de gravació gran.

El sistema de connexió i enginyeria de l’estudi ha estat dissenyat per Camilo Rodriguez, de l’empresa CSS Audiovisual.

També disposem d’un espai de descans amb llum natural i vista panoràmica als Pirineus equipat amb Smart TV, les consoles Nintendo 64 i PS2, sofà, taula per menjar o treballar i un bany complet amb dutxa inclosa.